Prohledat tento blog

čtvrtek 12. srpna 2010

Grizzly Salmon Oil - Řešení nejen pro nadměrné línání


Grizzly Salmon Oil je olej z volně žijících lososů z Aljašky. Má blahodárný vliv nejen na krásnou, lesklou a zdravou srst,ale účinně pomáhá při nadměrném línání. Podporuje celkovou vitalitu starších psů a koček a zvířat v rekonvalescenci a dodává jim chuť k jídlu.

Olej má pozitivní vliv na správnou srdeční funkci. Osvědčil se také jako výborný doplněk stravy pro posílení imunitního systému po operaci zvířete s rakovinou a pro urychlení celkového procesu zotavení.


Grizzly Salmon Oil je jemný, čistě přírodní lososový olej připravený z volně žijících aljašských lososů. Grizzly Salmon Oil obsahuje velké množství zdraví prospěšných Omega-3 mastných kyselin EPA a DHA a současně přirozeně nízký obsah Omega-6 mastných kyselin.

Kde může olej pomoci:

Kůže

Suchá kůže. Podráždění kůže a svědění. Zarudlá kůže a lysiny. Nepřetržité olizování podrážděné kůže. Nadměrný výskyt lupů.

Srst

Matná srst. Nadměrné línání. Při potřebě docílení lesklé srsti na výstavu během několika
týdnů.

Vitalita

Starší psi/kočky pohybující se pomalu či neochotně. Celková ztráta radosti ze života a
vitality.

Chuť k jídlu

Psi/kočky znudění jídlem. Starší psi a kočky ztrácející chuť k jídlu.

Srdce

Při zvýšeném riziku mrtvice nebo jiných kardiovaskulárních problémech. Veterináři
doporučují Omega-3 mastné kyseliny pro podporu správné srdeční funkce.

Imunita/ Rakovina / Operace

Operace Mnoho veterinářů doporučuje Omega-3 mastné kyseliny jako výborný doplněk stravy pro posílení imunitního systému po operaci zvířete s rakovinou a pro urychlení celkového procesu zotavení.

Grizzly Salmon Oil má jemnou příchuť, stejnou jako čerstvé filety z lososa. Pro psy a kočky je velmi chutný. Jeho denní podávání je nejlepší přirozenou cestou, jak podpořit dlouhý a zdravý život vašich mazlíčků.

Grizzly Salmon Oil je úplnou novinkou na trhu a brzy bude možné ho zakoupit v internetovém obchodě: VseProZvire.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat